New Shoes

Fick hem ett par skor från H&M igår.

Jag börjar gillar klackar mer å mer. Och när jag såg de här på H&M´s hemsida under Sale så vart jag ju bara tvungen att beställa dem. 399 kr kostade dem och det är äkta mocka.



Jag gillar H&M´s skor starkt, men av nån anledning har jag alltid 39 på deras skor när jag istort sätt alltid har 38 på alla andra skor. Men det spelar ju ingen roll vilken siffra det står i skon så länge de sitter bra :)

Det roliga med de här skorna var i alla fall att de var ännu snyggare än väntat när jag fick hem dem :) Hur ofta händer det. Brukar snarare vara tvärtom när man handlar på postorder. Att man blir lite besviken alltså.

Den trevligaste överraskningen med de här skorna var fodret! Det var helt enkelt snyggast!!!! Jag ÄLSKAR ju ros-mönstrat!


Bilden gör tyvärr inte skorna riktigt rättvisa(gammal kamera) De är lite mörkare blå i verkligenheten!

Gårdagens middag!

Igår kände jag att jag ville lyxa till middagen lite. Speciellt eftersom jag kommit över billig Krav-märkt Oxfilé :) Jag är en riktigt Rea-nörd till och med när jag handlar mat. Kollar alltid efter kortdatum och röda ettiketter i köttdisken. Man har ju frys! Det är ju bara att slänga in det i frysen.

Sen jag la om kosten försöker jag äta så mycket Krav-märkt och ekologiskt som möjligt. Absolut, det är bättre för mijön, men framför allt är det bättre för kroppen. De för inte tillsätta hur mycket gifter och skit som helst i sånna produkter. Plus att djuren levt mycket bättre.

Ja gårdagens middag blev det här i alla fall!


Oxfilé, Grädd/Pepparsås, Grekisksallad, Grillad aubergine och Gucamole. Men Micke fick potatisklyftor iställer för aubergine. De är så bra med den här dieten nej föresten jag vill kalla det livsstilen. Att även om man bor med nån som inte vill äta som mig så kan jag ändra lite bara så passar det oss båda :)

Lite nytt här hemma

Vi var på Ikea här om dan för att inhandla lite nytt. Det blev en till bokhylla til "bibloteket". Vi hade helt enkelt för många böcker, så vi var tvungen att utöka.

Vi tänkte även köpa en expedit i björk att ha brevid tvn så "tvbänken" blir lite mer komplett. Det var för den vi åkte dit, så självklart hade den utgått ur sortimentet i den färgen. Såå surt. Vi hittade ingen liknade som vi kunde tänka oss heller. Så det blir helt enkelt till att åka till Uppsala nån dag framöver och köpa den där.

Men vi kom hem med en spegel också :)
Den sitter på väggen utanför klädkammaren , jag har länge velat haft en spegel där och nu hittade vi den perfekta till det låga priset av 399 kr.

Så ser den ut:


Ja ni fick lite Åsa i nattlinne och Molle på köpet :)

Ja nu har jag det perfekta stället att ta outfit-bilder framöver :P


Dagens frukost


Lchf-pannkaka(pannkaka utan kolhydrater) Vanilj-grädde. Färska bär(jordgubbar,hallon,blåbär) Och lite Kanel på det! Jag skulle kunna äta det jämt!!!

Års-planen

Idag är det den första februari.

Om ett år vill jag ha uppnått det här:

Vara kolhydrat och migränfri(berättar mer om det sen)

Orka springa 1 mil.

Vara förlovad. Helst gift dock!



Det är aldrig fel att drömma lite!



RSS 2.0